030-7854039
Bezorgen

Fiesta de Paella

Wist je al dat er elk weekend bij onze Champañeria een buitenkraampje staat? Pérfect voor als je een Utrechtse stadswandeling maakt! Want hier kan je even een tussenstop maken voor bijvoorbeeld een portie tapas to-go, Sbvo’tje (Spaans biertje voor onderweg) & dit weekend kun je ook genieten van een portie klassieke Paella Valenciana.

Paella is een typisch Spaans gerecht wat over de hele wereld graag gegeten wordt. In de basis is paella is altijd hetzelfde. De paella rijst wordt gekookt in bouillon voor de smaak en mooi geel gekleurd door de saffraan. We kennen eigenlijk drie soorten: Paella Valenciana (gevuld met kip en konijn), Paella de Marisco (voornamelijk gevuld met zeevruchten), Paella Mixta (zowel vlees als vis).

Wij gaan komend weekend voor Paella Valenciana. Toevallig heeft een van onze nieuwe collega’s, Mart, 6 jaar in Valencia gewoond! Hij heeft in die tijd heel wat paella geproefd en gegeten. Hij duikt samen met onze chef Mick de keuken in.

Het kan zijn dat de pan komend weekend een keer leeg is. Niet getreurd, maak dan even een ommetje onder het genot van een glaasje sangria en dan regelen wij een verse portie voor jou en je wandelmaatje.

Hasta pronto!